Download gratis een voorbeeld van een brief waarin u een verzoek voor een stageplaats doet:


Document

Het document is opgebouwd in Microsoft Word-formaat. Op de geel gearceerde velden kunt u eenvoudig data toevoegen om de voorbeeldbrief situatiespecifiek te maken.

Relevante stukken uit de voorbeeldbrief

Enkele relevante stukken uit het document:

Ik hoop dat deze brief u in goede gezondheid bereikt. Graag wil ik mijn interesse en enthousiasme uiten om bij Fidella BV stage te lopen als social media deskundige. Ik ben momenteel een student aan Fontysg, waar ik online marketing studeer.

Tijdens mijn studie heb ik een sterke passie ontwikkeld voor Online Marketing. Ik ben ervan overtuigd dat een stage bij Fidella BV mij de mogelijkheid biedt om mijn kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen in een professionele omgeving. Ik ben met name geïnteresseerd in SEA, SEO en Social Media Advertising.

Mijn academische achtergrond en eerdere ervaringen hebben mij voorzien van sterke analytische, communicatieve en teamwerkvaardigheden. Ik ben resultaatgericht, proactief en in staat om zelfstandig te werken. Ik geloof dat mijn vaardigheden en mijn sterke toewijding om te leren en bij te dragen Fidella BV mij een waardevolle toevoeging maken aan uw team.

Bijgevoegd vindt u mijn curriculum vitae waarin mijn opleiding, werkervaring en relevante vaardigheden verder worden toegelicht. Ik zou graag de gelegenheid hebben om mijn interesse en motivatie in een persoonlijk gesprek verder toe te lichten.

Ik kijk er naar uit om van u te horen en wil u bij voorbaat bedanken voor uw tijd en overweging. Mocht u nog verdere informatie of documentatie nodig hebben, sta ik graag tot uw beschikking.


Mede mogelijk gemaakt door Boec


Disclaimer en voorwaarden

Dit voorbeeld is voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan dit document te distribueren, te verveelvoudigen, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. De inhoud van dit document is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. U kunt ons daarop attenderen via deze website. Aan dit document kunt u geen rechten ontlenen.