Download gratis een voorbeeld van een brief waarin u condoleances aanbiedt:


Document

Het document is opgebouwd in Microsoft Word-formaat. Op de geel gearceerde velden kunt u eenvoudig data toevoegen om de voorbeeldbrief situatiespecifiek te maken.

Relevante stukken uit de voorbeeldbrief

Enkele relevante stukken uit het document:

Beste Sjors,

Met grote droefheid en diepe bedroefdheid heb ik het nieuws vernomen van het overlijden van Anita. Woorden schieten tekort om uit te drukken hoezeer ik met je meeleef en mijn oprechte condoleances aanbied aan jou en je familie.

Anita was een bijzonder persoon, geliefd en gewaardeerd door velen. Haar warme glimlach, vriendelijkheid en inspirerende aanwezigheid zullen altijd in onze herinneringen voortleven. Ik koester de kostbare momenten die we met Anita hebben gedeeld en zal die voor altijd in mijn hart bewaren.

In deze moeilijke tijd van verlies en rouw, wil ik je laten weten dat ik er voor je ben. Als er iets is wat ik kan doen om je te ondersteunen, of het nu gaat om praktische zaken of een luisterend oor, aarzel dan niet om me te benaderen. Ik begrijp dat rouwen een persoonlijk proces is en ik zal respectvol en geduldig zijn, terwijl je je weg vindt door deze moeilijke periode.

Laat je omringen door de liefde en steun van je dierbaren. Het delen van herinneringen en verhalen over Anita kan een bron van troost zijn en een manier om haar leven te eren.

Nogmaals wil ik je mijn oprechte condoleances aanbieden. Moge je kracht, troost en rust vinden in de liefdevolle herinneringen aan Anita. Wees alsjeblieft niet bang om te vragen om steun wanneer je dat nodig hebt.

Met oprechte medeleven,

Disclaimer en voorwaarden

Dit voorbeeld is voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan dit document te distribueren, te verveelvoudigen, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. De inhoud van dit document is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. U kunt ons daarop attenderen via deze website. Aan dit document kunt u geen rechten ontlenen.