Download gratis een voorbeeld van een brief waarin u excuses aanbiedt omdat u een goed of dienst te laat levert:


Document

Het document is opgebouwd in Microsoft Word-formaat. Op de geel gearceerde velden kunt u eenvoudig data toevoegen om de voorbeeldbrief situatiespecifiek te maken.

Relevante stukken uit de voorbeeldbrief

Enkele relevante stukken uit het document:

Ik schrijf u deze brief met oprechte spijt en verontschuldiging betreffende de vertraging in de levering van de serre die u bij ons heeft besteld. Ik begrijp volledig dat dit u ongemak heeft bezorgd en dat het niet voldoet aan de normen van onze klantenservice. Ik wil mijn oprechte excuses aanbieden voor de problemen en frustraties die dit heeft veroorzaakt.

We streven er altijd naar om onze klanten de best mogelijke service te bieden en leveringen op tijd te verzorgen. Helaas hebben we in dit geval niet aan die verwachting kunnen voldoen, en daarvoor neem ik de volledige verantwoordelijkheid. De vertraging werd veroorzaakt door onverwachte problemen met de leverancier en logistieke uitdagingen. Hoewel dit onvoorziene omstandigheden waren, had ik beter moeten plannen en alternatieve oplossingen moeten vinden om ervoor te zorgen dat u uw bestelling op tijd zou ontvangen.

Ik wil u verzekeren dat we er alles aan doen om de situatie recht te zetten. Op dit moment hebben we contact opgenomen met de leverancier om de status van de bestelling te versnellen. We zijn vastberaden om ervoor te zorgen dat u uw serre voor volgende week woensdag ontvangt.

Disclaimer en voorwaarden

Dit voorbeeld is voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan dit document te distribueren, te verveelvoudigen, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. De inhoud van dit document is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. U kunt ons daarop attenderen via deze website. Aan dit document kunt u geen rechten ontlenen.