Download gratis een voorbeeld van een brief waarin u op een collega bedankt:


Document

Het document is opgebouwd in Microsoft Word-formaat. Op de geel gearceerde velden kunt u eenvoudig data toevoegen om de voorbeeldbrief situatiespecifiek te maken.

Relevante stukken uit de voorbeeldbrief

Enkele relevante stukken uit het document:

Beste Timo,

Ik wil je graag mijn oprechte dankbaarheid en waardering uitspreken voor je buitengewone inzet en samenwerking gedurende de afgelopen periode.

Sinds ik bij Yoegogo ben gekomen, heb ik het voorrecht gehad om nauw met jou samen te werken. Je positieve houding, professionaliteit en toewijding zijn werkelijk bewonderenswaardig. Je bent altijd bereid geweest om te helpen, ongeacht de omstandigheden, en je hebt me vaak geïnspireerd met je vastberadenheid om succes te behalen.

Ik waardeer je vriendelijkheid en ondersteuning tijdens moeilijke projecten en deadlines. Je hebt me keer op keer laten zien dat ik op je kan vertrouwen en dat je altijd klaarstaat om te helpen, zelfs als het betekent dat je zelf extra inspanningen moet leveren. Je teamgeest en bereidheid om anderen te ondersteunen hebben een diepe indruk op me gemaakt.

Ik wil je ook bedanken voor de positieve werkomgeving die je creëert. Jouw aanwezigheid maakt de sfeer in ons team echt plezierig en motiverend. Je vriendelijkheid, humor en vermogen om een positieve sfeer te behouden, maken van onze werkdagen iets om naar uit te kijken.

Nogmaals, hartelijk dank voor je uitzonderlijke bijdrage en je inspirerende houding. Ik ben dankbaar dat ik met jou heb mogen samenwerken, en ik kijk ernaar uit om onze professionele relatie verder te versterken.

Met vriendelijke groet,

Jan den Boer

Disclaimer en voorwaarden

Dit voorbeeld is voor uw persoonlijk en niet-commercieel gebruik. Het is niet toegestaan dit document te distribueren, te verveelvoudigen, er afgeleide werken van te maken, over te dragen of te verkopen. De inhoud van dit document is met de grootste zorg samengesteld. Ondanks de betrachte zorgvuldigheid kan het voorkomen dat informatie is verouderd of onjuistheden bevat. U kunt ons daarop attenderen via deze website. Aan dit document kunt u geen rechten ontlenen.